,

LAATTARISTIT

Laattaristit laattojen asentamiseen. Ristikappaleilla saat täydellisen, aina yhtä suoran ja leveän sauman, käyttämiesi laattojen väliin.

Suuri mittavalikoima mahdollistaa käytön kaikenlaisten laattojen kanssa. Saatavissa seuraavat muodot:

  • ristikappale (C)
  • uudelleen käytettävä ristikappale (C+)
  • kiila (CU)
  • T-kappale (T)
  • ristikappale lasitiilien nopeaan ja helppoon asentamiseen (202)

Saumaristi helpottaa tasaisen sauman saamista laatoittaessa.

Itseliimautuva mosaiikkilaatta on helppo ratkaisu sisätilojen uudistamiseen. Niillä saat nopeasti uutta ilmettä seiniin tai mihin mielikuvitus keksiikään käyttää, ilman suurempaa rakennustyötä ja ammattiapua.

Käyttötapa:

  1. Varmista, että pinta mihin asennat, on täysin puhdas ja kuiva ennen mosaiikin asettelua. Epätasaisille tai huokoisille pinnoille suositellaan pohjustuskerrosta, jonka tulee kuivua kokonaan. Jos seinä on vioittunut, korjaa se ennen mosaiikin asettelua.
  2. Mittaa ja suunnittele kuvio ennen kuin aloitat. Suosittelemme ääriviivojen piirtämistä pinnalle asettelun helpottamiseksi. Ennen kuin liimaat, varmista, että asento on oikea, mosaiikkiverkon asettamisen jälkeen se on erittäin vaikea irrottaa.
  3. Irrota takasuojus, aseta mosaiikki pinnalle ja paina lujasti.
  4. Jos verkossa on palojen välillä rako, lisää tuotteeseen laatoituslaastia. Puhdista sen jälkeen välittömästi pehmeällä liinalla ja poista laatoituslaastin ylijäämä, jotta verkko ei vahingoitu. (Noudata käytössä laastin valmistajan ohjeita).

 

HUOMIO: Tuote on tarkoitettu vain sisätiloihin. Tuotetta ei saa asentaa pinnoille, joilla on lateksi-, vinyyli- tai polyvinyyliasetaattipohja (PVA).

 

Materiaali

PVC

Syttymätön termoplastinen polymeeri, jolla on loistavat mekaaniset ominaisuudet. Se on taipuva ja sitkeä materiaali, joka pysyy mitoiltaan stabiilina ja kestävänä eri ympäristöolosuhteissa. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta PVC:llä on lukuisia käyttökohteita rakennusalalla.

PCV-profiilit tuotetaan tarkkojen laatuprosessien mukaisesti, joissa jokainen väri säilyy tarkasti samoin kuin materiaalin joustavuus ja kestävyys.

PVC-tuotteet voi puhdistaa tavallisilla puhdistustuotteilla. Suosittelemme kuitenkin, että koristeprofiileissa ei käytetä hankaavia tuotteita, sillä niiden ulkonäkö voi muuttua.

Lopuksi tulee mainita, että PVC sopii erinomaisesti kierrätettäväksi.

Värit

Tekniset tiedot

Scroll to Top