200A ULKOKULMALISTA

(1 tuotearvio)

200A on 2,5 metrinen ulkokulmiin tarkoitettu alumiinilista, joka kahden suorakulmaisen reunansa ansiosta tarjoaa täydellisen suojan molempien seinien pinnoitteelle.

200A on 2,5 metrinen ulkokulmiin tarkoitettu alumiinilista, joka kahden suorakulmaisen reunansa ansiosta tarjoaa täydellisen suojan molempien seinien pinnoitteelle.

Materiaali

ALUMIINI

Alumiinissa yhdistyvät määrätyt ominaisuudet, minkä ansiosta se on erittäin käytännöllinen materiaali rakennusalalla. Näitä ominaisuuksia ovat korkea korroosion kestävyys, keveys ja taipuvuus. Jos alumiinia käytetään käsittelemättömänä, se muodostaa ilman kanssa kosketuksissa nopeasti ohuen vesitiiviin ja tarttuvan alumiinioksidikerroksen, joka pysäyttää hapettumisprosessin. Tämän johdosta materiaali kestää hyvin korroosiota ja on pitkäikäisempi. Näiden ominaisuuksien lisäämiseksi ja koristeellisemman viimeistelypinnan saamiseksi alumiinia käsitellään erilaisissa viimeistelyprosesseissa, kuten ELOKSOINTI ja LAKKAUS.

Alumiiniprofiilit on helppo puhdistaa millä tahansa tavallisella puhdistustuotteella. Suosittelemme kuitenkin, että vältät teräsvillan, happopitoisten tai hankaavien puhdistusaineiden (vetykloridi, lipeä jne.) käyttöä, sillä ne voivat vioittaa tai naarmuttaa profiileja.

Materiaalille tyypillisen koristeellisen pinnan säilyttämiseksi profiilit tulee ehdottomasti puhdistaa välittömästi niiden asentamisen jälkeen ja poistaa kaikki sementin tai muun profiilin kiinnitykseen käytetyn aineen jäänteet.

Alumiini on 100-prosenttisesti kierrätettävää materiaalia. Kierrättäminen ei vaikuta sen ominaisuuksiin.

Värit

Tekniset tiedot

1 arvio tuotteelle 200A ULKOKULMALISTA

  1. Hbfucp

    order imitrex without prescription – buy sumatriptan generic sumatriptan 50mg without prescription

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös